Zupa z owocami morza

Marta Balcerowska
Składniki:
Zupa z owocami morza

Makaron „Udon” (pszenny makaron typu "wstążka")
Bulion z rosołu
Warzywa (por, kapusta pekińska, pieczarki, cebula, marchew, cukinia, papryka słodka)
Owoce morza
Krewetki królewskie yoko logo
Pasta gochujang (ostra pasta z chili i soi)

Przygotowanie:
Przygotować makaron „Udon”. Na patelni podsmażyć: pora, kapustę pekińską, pieczarki, cebulę, marchew, cukinię, paprykę słodką. Dodać owoce morza i krewetki królewskie. Całość zalać mięsnym rosołem, a na końcu doprawić do smaku pastą gochujang.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Polacy ocenili rząd Tuska. Zaskakujące wyniki

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na e-mieszkanie.pl e-mieszkanie.pl