Makaron „Udon” (pszenny makaron typu "wstążka")
Bulion z rosołu
Warzywa (por, kapusta pekińska, pieczarki, cebula, marchew, cukinia, papryka słodka)
Owoce morza
Krewetki królewskie yoko logo
Pasta gochujang (ostra pasta z chili i soi)
Przygotowanie:
Przygotować makaron „Udon”. Na patelni podsmażyć: pora, kapustę pekińską, pieczarki, cebulę, marchew, cukinię, paprykę słodką. Dodać owoce morza i krewetki królewskie. Całość zalać mięsnym rosołem, a na końcu doprawić do smaku pastą gochujang.
Wideo
Koniec hotelu Marriott w Warszawie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
Polecane oferty
Materiały promocyjne partnera