4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Starsze patisony trzeba obierać ze skóry i pozbawiać pestek....
fot. Katarzyna Laszczak

Patison w kuchni i ogrodzie. Właściwości i przepisy na dania z patisonów

Patisony na przetwory

Starsze patisony trzeba obierać ze skóry i pozbawiać pestek. Młodsze można wykorzystywać w całości.

Zobacz również

Tak żyje Justyna Ryszka. Odważne zdjęcia przyjaciółki Patrycji Tuchlińskiej

Tak żyje Justyna Ryszka. Odważne zdjęcia przyjaciółki Patrycji Tuchlińskiej

Koncert „Czułe nuty” w wykonaniu studentów Szumilo Art Forum Group w Legnicy

Koncert „Czułe nuty” w wykonaniu studentów Szumilo Art Forum Group w Legnicy

Polecamy

Jak zrobić wino z winogron. Robimy domowe wino krok po kroku

Jak zrobić wino z winogron. Robimy domowe wino krok po kroku

Podpowiadamy, jak jeść topinambur i polecamy łatwe przepisy na dania z niego

Podpowiadamy, jak jeść topinambur i polecamy łatwe przepisy na dania z niego

Śliwki z ogrodu – gatunki śliw, które warto posadzić w ogrodzie

Śliwki z ogrodu – gatunki śliw, które warto posadzić w ogrodzie