4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Starsze patisony trzeba obierać ze skóry i pozbawiać pestek....
fot. Katarzyna Laszczak

Patison w kuchni i ogrodzie. Właściwości i przepisy na dania z patisonów

Patisony na przetwory

Starsze patisony trzeba obierać ze skóry i pozbawiać pestek. Młodsze można wykorzystywać w całości.

Zobacz również

Uprawa warzyw w ogrodzie. Sprawdź, jakie warzywa urosną w cieniu

Uprawa warzyw w ogrodzie. Sprawdź, jakie warzywa urosną w cieniu

Kurkuma – kłącze o wszechstronnych właściwościach

Kurkuma – kłącze o wszechstronnych właściwościach

Polecamy

Uprawa pomidorów: jak, kiedy i gdzie sadzić pomidory

Uprawa pomidorów: jak, kiedy i gdzie sadzić pomidory

Wino z jeżyn

Wino z jeżyn

Czy zielone pomidory można jeść? Na co uważać i jakie odmiany wybrać

Czy zielone pomidory można jeść? Na co uważać i jakie odmiany wybrać