5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Korzenie skorzonery nie wyglądają apetycznie, ale są smaczne...
fot. Aromaengel - pixabay.com

Skorzonera, czyli wężymord. Jakie właściwości ma to warzywo i jak je wykorzystać

Korzenie skorzonery (i ziemniaki)

Korzenie skorzonery nie wyglądają apetycznie, ale są smaczne i zdrowe.

Zobacz również

Karob, czyli chleb świętojański. Jakie ma właściwości i zastosowanie

Karob, czyli chleb świętojański. Jakie ma właściwości i zastosowanie

Patison w kuchni i ogrodzie. Właściwości i przepisy na dania z patisonów

Patison w kuchni i ogrodzie. Właściwości i przepisy na dania z patisonów

Polecamy

Sprawdź, kiedy siać marchew i co lubi to warzywo. Poznaj tajniki uprawy

Sprawdź, kiedy siać marchew i co lubi to warzywo. Poznaj tajniki uprawy

Rzodkiewka w ogrodzie. Jak ją uprawiać i na co zwrócić uwagę

Rzodkiewka w ogrodzie. Jak ją uprawiać i na co zwrócić uwagę

Ogórek meksykański (cucamelon, mysi melon). Jak go uprawiać i jeść

Ogórek meksykański (cucamelon, mysi melon). Jak go uprawiać i jeść